• 1e Jaarcongres GZ-psychologie

    29 juni 2018, Marienhof, Amersfoort

1e Jaarcongres GZ-psychologie

29 juni 2018, Marienhof, Amersfoort

 

De gz-psycholoog heeft in 20 jaar tijd een vaste plaats gevonden binnen de gezondheidszorg. Reden voor Bohn Stafleu van Loghum om dit jaar het 1e jaarcongres van de gz-psycholoog te organiseren.

 

Het beroep GZ-psycholoog


Onder leiding van dagvoorzitter Jan Derksen bieden we u een afwisselend programma, waar we nieuwe ideeën, invalshoeken en inspiratie bieden die u direct kunt toepassen in uw dagelijkse praktijk. In de ochtend staan we onder andere stil bij het beroep van GZ-psycholoog en de uitdagingen ervan. We kijken hoe u gemotiveerd blijft in het vak, maar kijken ook heel praktisch naar het oordeel- en beslisproces in de klinische behandelpraktijk.

Ook tijdens de live supervisie en workshops bieden we u verschillende praktische aanknopingspunten voor behandeling. Zodat u aan het einde van de dag met een goed gevulde ‘gereedschapskist’ met nieuwe ideeën en technieken naar huis gaat.

 

 

Waarom u het congres niet mag missen:

  • U leert hoe u op een professionele en verantwoorde wijze beslissingen kunt leren nemen.
  • U krijgt inzicht in wat uw eigen waarden als therapeut zijn en wat dat betekent voor uw werk.
  • U ontdekt hoe u uw enthousiasme en bevlogenheid als hulpverlener kan bewaren.
  • U krijgt inzicht in het coping model rond fysieke klachten.
  • U leert hoe inzichten uit de Positieve Psychologie geïntegreerd kunnen worden in een in eerste instantie op klachtenreductie gerichte behandeling.

Inschrijven

Prijsinformatie

Het is niet meer mogelijk in te schrijven voor dit evenement. Klik op de link hieronder voor een overzicht alle komende evenementen.

Evenementen

Gratis digitaal tijdschrift

Partner

Sponsor